22. září 2011 • 22:15

VIDEO: Rozhodčí simulant! Na zem ho srazil dech vyloučeného

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se jen tak nevidí... Většinou to bývá tak, že fotbalista nafilmuje faul a rozhodčí ho buď odpíská, nebo neodpíská, případně odmění provinilce žlutou kartou. Tentokrát ovšem předvedl efektní simulaci sám rozhodčí!



V brazilské sérii D se hrál poslední zápas základní části mezi Operáriem a Mirassolem. Domácí Operário se rychle ujalo vedení 2:0, ale emoce byly stále hodně napjaté.

Ve 36. minutě ukázal sudí Rodrigo Nunes de Sá domácímu Georgemu druhou žlutou kartu. Jenže s tím se obránce nehodlal smířit a šel si to s rozhodčím řádně od plic vyříkat.

A asi řval tak mocně, že se milý rozhodčí pod náporem jeho dechu zřítil k zemi a v bolestech se chytil za hlavu, do které ho zřejmě měl hráč udeřit... Za takovou etudu by se nemuseli stydět ani Jan Rezek s Cristianem Ronaldem dohromady!

Nicméně i po následné emotivní strkanici se duel dohrál, domácí ve druhé půli přidali ještě jeden gól a mohli slavit vítězství. Jestli byl herecký výkon rozhodčího nějak dodatečně oceněn, se neví...

Sudí Rodrigo Nunes de Sá se skácel k zemi, jakoby dostal pravý hák Sudí Rodrigo Nunes de Sá se skácel k zemi, jakoby dostal pravý hákFoto /YouTube/

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud