1. února 2012 • 11:35

Ukradla dívce (14) Djokovičovo tričko. Byla jsem rychlejší, brání se

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Kdo dřív přijde, ten dřív mele. A když už nejste první, musíte být aspoň pohotovější. Tímto heslem se řídila jedna z fanynek, která díky své pohotovosti a především drzosti ukradla doslova před nosem jiné slečně cenný suvenýr v podobě trika světové jedničky Novaka Djokoviče.



Čtrnáctiletá blondýnka se už mohla radovat. Pětinásobný grandslamový vítěz se jí zrovna chystal hodit své triko, což je opravdu cenná relikvie pro každého fanouška.

Ovšem co se nestalo. Těsně před tím, než část oděvu k dívce doplachtila, mihla se vzduchem ruka jiné fanynky, která si bez skrupulí část výbavy Novaka Djokoviče přivlastnila.

Čtrnáctiletá "okradená" Melissa Cooková, která svého favorita během celého téměř šestihodinového finále mohutně povzbuzovala, tak mohla jen smutně přihlížet loupeži v přímém přenosu.

"Začala jsem plakat, nemohla jsem uvěřit tomu, že někdo mi vzal tak pro mě cennou věc. Chtěla jsem si jeho triku pověsit doma do ložnice, kde mám další věci, které s Novakem souvisejí," vyprávěla zklamaná fanynka australskému deníku Herald Sun.

VIDEO: Mladá fanynka přišla o dres Novaka Djokoviče doslova pod nosem


"Celý zápas jsem Novaka povzbuzovala a prosila jsem ho, aby mi dal své tričko. Pak, když skončila jedna z her, Djokovič ke mě zamířil a opravdu mi ho chtěl hodit. Bohužel ho nemám," lituje ztráty Mellisa.

Ze suvenýru se tak může těšit matka tří děti Yael Rothsichildová, která celou událost okomentovala jako férový boj diváků sedících v první řadě.

"Když Novak to triko hodil, bylo tam dvacet nadšených lidí, kteří natahovali jeho směrem ruce. Devatenáct jich pak bylo zklamaných. Takový je prostě život, nikomu jsem nic z rukou nevyrvala, prostě byla jsem nejrychlejší," hájí se Rotshichildová.

Zase jsi můj. Djokovič s pohárem pro vítěze Australian Open
Zase jsi můj. Djokovič s pohárem pro vítěze Australian Open




Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud