4. ledna 2010 • 14:03

VIDEO: Šílená diskotéková jízda sparťana Valenty

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z rádia řvou diskotékové hity, ručička tachometru stoupá k 250 km/h, řidič v pohodě esemeskuje a pobrukuje si s evidentně opilými kamarády písničky o lehkých děvách. Mužem za volantem tohoto vozu byl fotbalista Róbert Valenta, který patří Spartě, v současnosti však hraje ve slovenské Nitře.



Blesk.czValenta se nechal při své divoké jízdě natáčet a video se dostalo na veřejnost. Podle Nového času, který záznam získal, může být fotbalista právě na základě tohoto videa potrestán a dokonce může přijít o řidičák.

"Ze záznamu je zřejmé, že došlo k porušení předpisů. Pokud se video dostane oficiální cestou na správní orgány dopravní policie, ta se jím bude zabývat," řekl Novému času policejní mluvčí Martin Korch.

461870:gallery:true:true

Kmenový hráč Sparty se řítil v noci po dálnici rychlostí více než 220 km/h, spolujezdci ho dokonce hecovali, aby zrychlil až na 250. Nakonec ručička atakovala "jen" 240.

Valenta navíc nebyl připoutaný a esemeskoval. Pokud by se mu všechny přestupky sečetly, mohl by přijít až na tři roky o řidičák a zaplatil by pokutu 1 300 eur (asi 35 000 korun).

Šialená jazda futbalistu Róberta Valentu
Šialená jazda futbalistu Róberta Valentu

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud