27. října 2010 • 17:00

VIDEO: Hromadná rvačka v bulharské lize

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že v bulharské nejvyšší soutěži není o emoce nouze, je věc poměrně známá. To, co se však semlelo v pondělním duelu ve šlágru kola mezi obhájcem titulu Litexem Loveč a hostujícím Levski Sofia, bylo moc i na otrlé domácí diváky.



Nejdříve se borci obou týmů rozhodli otestovat soupeře několika tvrdými fauly a nevybíravými zákroky. Když to nestačilo, přistoupili hráči k poněkud tvrdším metodám a jali se protivníka přesvědčovat i o svých jiných než fotbalových kvalitách. Strkanice, údery do tváře či nahánění soupeře  po hřišti zabavili nejen fanoušky na stadionu, ale především hlavního arbitra.

Ten musel duel ještě v prvním poločase ne více než pět minut přerušit, aby uklidnil tvrdou řež, do které se zapojili téměř všichni borci na hřišti. Sudí ocenil zápasnické výkony dvěma červenými a pěti žlutými kartami, což bylo k předváděnému divadlu ještě poměrně velmi shovívavé.



Svůj žár odešel do kabin uhasit domácí obránce s příznačným jménem Plamen Nikolov, kterého následoval hostující makedonský středopolař Darko Tasevski. Žlutý kartónek si prohlédl hostující Minev, který si kromě napomenutí vysloužil i úder od plastické láhve, která ho zasáhla z hlediště.

A výsledek? Domácí díky brance Todorova z 89. minutě utkání vyhráli 2:1. Co však zaujalu diváky nejvíce rozhodně nebyly branky na hřišti.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud