Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smůla v PROJEKTU Y: Jedna z účastnic je z kola ven! Co se stalo?

Autor: red

Obavy zmíněné v nejnovější epizodě OKTAGON Projekt Y se potvrdily. Slovenská účastnice Petra Batthyanyová (25) je ze zdravotních důvodů nucená odstoupit.

Reality show tak bude pokračovat bez ní. „Bohužel je to pravda. Ze zdravotních důvodů budu muset odstoupit z Projektu Y kvůli zranění bederní páteře, plotýnky a stehenního svalu. Doba rekonvalescence byla lékaři předpovězena na 3 měsíce. Chci poděkovat celému OKTAGONu za příležitost a fanouškům za obrovskou podporu,“ uvedla zklamaná Petra.

Vzdát se nechtěla, ale zdraví nakonec muselo dostat přednost. „Do poslední chvíli jsme dělali všechno, abych nastoupit mohla. Celá organizace se mi snažila s mým zdravotním stavem pomoct a najít cestu. Bohužel to ale nejde. I tak za celý Projekt děkuji.“

Krásná Petra Batthyányová přišla kvůli MMA o práci
Krásná Petra Batthyányová přišla kvůli MMA o práci

Na pražské Štvanici se v sobotu měla v semifinálovém zápase utkat s českou Ivy Haškovou. Ta naplno trénovala a nepříjemnou novinu se dozvěděla uprostřed náročného procesu shazování a jen pár dní před zápasem. „Pro mě nic nekončí, já budu rozhodně makat jako dosud. Projekt Y pro mě není jediný zápas,“ reagovala na nepříjemné novinky zjevně šokovaná Hašková.

A co se bude dít nyní? Organizace OKTAGON zatím situaci řeší, ve hře jsou však reálně jen dvě varianty. Buď se Ivy utká s někým jiným, kdo Projektem Y vůbec neprošel, nebo postoupí rovnou do finálového zápasu, který se uskuteční 14. září na galavečeru v Bratislavě.