Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

TOP sexuální hrátky sportovců. Kdo ze slavných se nechal nachytat?

Autor: bko

FOTOGALERIE | Za slávu se platí, to je stará známá věc. Jednou z takových "splátek" je i téměř absolutní ztráta soukromí. Výjimkou nejsou ani světové sportovní hvězdy, které často uváznou ve spárech paparazzi, třeba na dovolené. A leckdy i v hodně choulostivých pozicích...

Své by o tom mohl vyprávět třeba hvězdný Cristiano Ronaldo . Toho pronásledují fotografové s teleobjektivy už hodně dlouho a od doby, kdy začal chodit s ruskou supermodelkou Irinou Shayk , dvojnásob.

Portugalská star Realu Madrid se sice na dovolených snaží schovávat na luxusních jachtách uprostřed moře, ale není mu to nic platné, superfoťáky paparazzi na jeho intimní chvilky s krásnou Irinou stejně dohlédnou...

To takový Cesc  Fabregas si užíval s přítelkyní Daniellou Semaanovou na Menorce poměrně nezakrytě, stejně jako třeba bývalý motocykový jezdec Sete Gibernau... A třeba někdejší hvězda Realu  Guti si užíval s přítelkyní Rominou přímo v hotelovém bazénu.

Kdo se ještě nechal fotografy nachytat? Prohlédněte si naši vzrušující GALERII

Cristiano Ronaldo s Irinou Shayk se sice uchýlili na jachtu, ale paparazzi neutekli... Ti tak získali tyhle pikantní snímky.
Cristiano Ronaldo s Irinou Shayk se sice uchýlili na jachtu, ale paparazzi neutekli... Ti tak získali tyhle pikantní snímky.