Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jágr označil kritiky za klíšťata, v nároďáku chce skončit. Fanoušci prosí: Jardo, zůstaň!

Autor: ps

Silná slova! Největší hvězda hokejového šampionátu v Minsku a klenot národního týmu Jaromír Jágr (42) se ohradil proti kritikům. Vzkázal jim: „Už jen dva zápasy a už mě nikdy neuvidíte a neuslyšíte.“ Jenže čeští fanoušci slavnou 68 prosí: „Jardo, neblbni a pokračuj. Beze tebe to nejde!“

Herní projev české reprezentace se pod vedením kouče Vladimíra Růžičky oproti jeho předchůdci Aloisi Hadamczikovi výrazně zlepšil. Přesto nejsou výkony optimální, čehož si Jágr samozřejmě všiml.

„Máme na tomto turnaji velkou šanci, i když naše hra zatím není kdovíjak ideální,“ posteskl si na sociální síti. „Osobně se mi zatím vůbec nedaří, nemůžu najít svoji pohodu, ale věřte mi, že se snažím, jak nejlíp můžu. A musím říct, že mi to dává spousta lidí pěkně sežrat,“ smutní.

Jaromíra štvou výroky, které se mu z Čech donáší. „Tolik negace a kritických zpráv od našich hokejových fanoušků, expertů a analytiků jsem už dlouho neslyšel. Dokonce mi přijde, že je jich letos víc, než klíšťat v lese,“ napsal Jágr s tradiční dávkou humoru. Ale těžko říci, co tím měl přesně na mysli, protože tuzemská média udržují k hokejové reprezentaci po odchodu Hadamczika převážně optimistický postoj. Pokud se píše o Jágrovi, texty jsou vyvážené plusy a mínusy.

Jágrův status okomentovalo na 5400 členů jeho »hokejové rodiny« a 99,9 % názorů českou superstar podporují! „Jardo, nenech se odradit! Kašli na ty, kdo tě kritizují!“ shodují se fanoušci.

Výběr několika ohlasů fanoušků na Jágrovy výroky na sociální síti.Foto Facebook

Přesto se zdá, že je běloruský šampionát pro dvaačtyřicetiletého borce tím posledním. Tedy alespoň podle Jágrových slov. „A všem mým kritikům - mám pro vás skvělou zprávu: ještě dva zápasy to musíte vydržet a pak už mě nikdy neuvidíte a ani už o mě nikdy neuslyšíte,“ dodal v závěru svého statusu se smajlíkem.

A co vy? Chcete, aby Jaromír pokračoval v národním dresu?