Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hokejisty vítaly nedočkavé přítelkyně, čas kontroloval Hudler: Nasadil dvoje hodinky!

Autor: ps

Neví někdo, kolik je hodin? Zajděte za českým hokejovým útočníkem Jiřím Hudlerem (30), který je, zdá se, specialistou na přesný čas. Jen co dal po příletu »hubana« přítelkyni Hance Chymčákové a svým psíkům, srovnal si v domácí destinaci čas na hodinkách na každé ruce.

Pomuchlaní, unavení a ne příliš nadšení dorazili čeští hokejisté dnes hodinu po poledni na 3. terminál letiště Václava Havla v Praze. Svěřenci kouče Růžičky střelecky vyhořeli v bojích o medaile, ve dvou klíčových zápasech proti Finsku a Švédsku ani jednou nerozvlnili síť a do Česka přivezli nepopulární »bramboru«.

Před letištní halou na ně netrpělivě čekaly přítelkyně. Veronika Machová , přítelkyně Romana Červenky se synem Denisem, Chymčáková se dvěma psíky, kteří už vyhlíželi svého páníčka Hudlera . Tomáše Hertla zase doprovázela přítelkyně Aneta . I ona dostala úlohu, talentovanému útočníkovi San Jose nesla hokejky.

Smutek však byl na hokejistech stále patrný. „Už je to o něco lepší, ale pořád to zklamání cítíme, protože to čtvrté místo a bramborová medaile je to nejhorší, co z toho může být. A určitě to není nic hezkého ani z mého osobního pohledu, když si vezmu, jak jsme vypadli se San Jose z play off, přestože jsme vedli 3:0 na zápasy,“ řekl novinářům Tomáš Hertl. „Pořád je to ale větší úspěch než loni,“ připomněl vyřazení ve čtvrtfinále. „Nedopadlo to nejlépe, ale teď už s tím stejně nic neuděláme,“ ukončil letošní protrápenou sezonu, kterou mu zkrátilo zranění kolena.

Jiří Hudler se vítá s přítelkyní po návratu z hokejového MS v Minsku
Jiří Hudler se vítá s přítelkyní po návratu z hokejového MS v Minsku