25. května 2014 • 20:10

Jágr: Pískali tu klauni! A hráči nejsou v NHL, protože strašně filmují

Autor: iSport.cz, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MINSKU | S mnoha nejrůznějšími pocity se musel vyrovnat Jaromír Jágr po prohraném zápase o bronz se Švédy (0:3), který byl posledním v jeho reprezentační kariéře. Co říci měl i k rozhodčím, kteří ho několikrát poslali na trestnou lavici a se kterými na své poměry hodně často diskutoval. „Tohle měl být poslední zápas i pro ně,“ prohlásil Jágr.



„Rozhodčí by měli jít se mnou,“ hlásila legendární osmašedesátka. „Tohle bylo to nejhorší, co jsem viděl. Celkově na MS. Až se vrátím do NHL, tak jim po každém zápase budu gratulovat, jací jsou to tam borci,“ kroutil Jágr nechápavě hlavou nad výkony rozhodčích.

„Ke vší úctě k nim, tak to jsou amatéři. Je smutné, že na takové úrovni pískají takoví klauni,“ dodal. A přiznal, že ještě jedna věc mu na šampionátu hodně pila krev.

„Další věc je, že hráči strašně filmují. Nemají respekt jeden k druhému. To je další věc, která mě mrzí,“ podotkl Jágr . „Proto taky ti hráči nejsou v NHL. Skáčou tam, aby dostali dvě minuty,“ zlobilo českou legendu, která to také v semifinále pěkně od plic řekla Finovi Komarovi.

„Pamatuji si na náš první mítink s manažerem, který nám pětkrát opakoval, že nechce u žádného z hráčů vidět filmování, jinak ho vyhodí. To není basketbal,“ rozčilovala se končící legenda.

Kompletní zpravodajství z MS v hokeji sledujte zde »

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Aktuální zápasy
Články odjinud