Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotbalista Giggs roky souložil s bratrovou manželkou: Zbabělec se po letech omluvil!

Autor: ps

Platil za fotbalového gentlemana, jenže když se v roce 2011 provalilo, že vlastnímu bráchovi 8 let souložil s manželkou, jeho poctivá vizitka shořela jako papír. Ryan Giggs (41) se navíc roky choval jako zbabělec, ani se neomluvil. Trvalo to, ale nakonec prý o Velikonocích řekl, promiň.

Ikona klubu Manchester United si vybudovala respekt, fanoušci ho měli za výjimečného fotbalového dobráka. Ale tichá voda břehy mele! Ryan udržoval dlouhých 8 let tajný poměr s životní partnerkou svého bratra Natashou. Aféra manželství nalomila, už nešlo sešroubovat a v roce 2013 byl konec. Přišel rozvod.

Až nevěřícná událost pošpinila celou rodinu, proto se do svého syna obul také otec Danny: „Nemůžu ani říct jeho jméno, jak moc jsem nas*anej. Byl jsem se podívat na zápas proti Cardiffu. Šel jsem tam, protože byl na lavičce. Když ho poslali na hřiště, odešel jsem. Byl dobrý fotbalista, to vím, ale všichni víme, že když udělal něco špatného, měl by se omluvit,“ soptila hlava rodiny Giggsů.

Táta byl tak rozzuřený, že přidal i peprnější slovíčka. „Má hlavu v zadku a neodpovídá nikomu. Je zbabělý, protože nemá odvahu jít za Rhodrim a omluvit se,“ prohlásil loni.

Aby se pára upustila, čtyři roky se mezi bratry nedělo vůbec nic. Formální usmíření se povedlo až letos o Velikonocích. „Prožili sváteční neděli v Neighbourhood baru v Manchesteru. Omlouvám se, řekl konečně Ryan Rhodrimu. Očití svědkové potvrdili, že se spolu bavili opět jako přátelé a sourozenci,“ napsal anglický deník The Sun. Jenže na tuhle kauzu se jen tak nezapomene…

Natasha Giggs, manželka bratra slavného fotbalisty
Natasha Giggs, manželka bratra slavného fotbalisty