Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladý přítel extenistky Ivety Benešové žárlí: Prsa si nefoť!

Autor: ps

Svléká se na přehlídkovém mole, někdy se producíruje jen tak v trenkách, ale na svoji milovanou partnerku si nenechá sáhnout. Co sáhnout, přítel bývalé tenistky Ivety Benešové (33), finalista soutěže Muž roku 2014 Michael Marek (24), nechce, aby se fotila v podprsence a dávala sexy fotky na internet.

Možná když měla dlouhou chvíli, vzala telefon a nakrucovala se v různých polohách. Na sobě měla jenom podprsenku, zdálo se jí to (a nejen jí) sexy, tak se Iveta sama vystavila na Instagramu.

Jenže trvalo jenom chvilku a i přes pozitivní ohlasy musel provokativní obrázek ze sociální sítě pryč! „Můj kluk si myslí, že by to mělo být takhle. Ale není to pořád trochu moc?“ ptala se dráždivě bývalá manželka rakouského tenisty Jürgena Melzera u vyměněného obrázku, na kterém byl vidět jen obrys vrchní části podprsenky. Na tom původním zvěčnila i své poprsí.

Je zajímavé, že taková drobnost muži se zkušenostmi z modelingu vadí. Vždyť on sám vystavuje na veřejnosti své vyrýsované tělo a ženy po něm musí šílet. Ale pokud posuzuje partnerku podle motta z Muže roku: „Pokud to má být na celý život, tak musí být hlavně věrná,“ pak zřejmě bere fotku sexy Ivety jako podvod…

Iveta Benešová ořízla fotku, na které vyfotila i své hrudní přednosti. Příteli se to nelíbilo.
Iveta Benešová ořízla fotku, na které vyfotila i své hrudní přednosti. Příteli se to nelíbilo.