Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Karel Poborský skončil v nemocnici: Ochrnula mu polovina obličeje?!

Autor: ps

Šokující zpráva o bývalém fotbalovém reprezentantovi Karlu Poborském (44) se šíří Českou republikou. Měl být náhle hospitalizován s vážnou nemocí, kvůli které mu prý ochrnula polovina obličeje!

S alarmující zprávou přišel web Expres.cz, podle něhož je Poborský momentálně v nemocnici a snaží se zabránit nejhoršímu. Blesku se ho podařilo kontaktovat, ale strůjce slavného gólu obloučkem ve čtvrtfinále mistrovství Evropy 1996 proti Portugalcům, mlžil. „Problém s tváří? Já žádný problém nemám, vážně ne. Hezký den, nashledanou,“ usmál se a rychle hovor típnul.

Muž, jenž v reprezentaci nosil památné číslo 8, nařídil nejbližším kamarádům, aby jeho zdravotní stav vůbec nekomentovali, přesto něco uniklo. Posléze však informace o jeho vážném zdravotním stavu potvrdil jeho někdejší reprezentační spoluhráč Pavel Kuka. „Tato zpráva nás zasáhla minulý týden. Je to obrovská škoda a doufáme, že se Karel brzy uzdraví,“ uvedl.

Poborský se po skončení hráčské kariéry, kterou strávil i ve věhlasných klubech jako Manchester United, Benfica Lisabon či Lazio Řím a na české scéně hrál například v obou slavných „S“, věnoval roli funkcionáře. Zasedal ve výkonném výboru fotbalové asociace a vedl českobudějovický klub.

MUJ PRVNÍ GÓL: Všechny tři loby se povedly, libuje si Karel Poborský
Video se připravuje ...