21. července 2016 • 00:21

Götze kývl Dortmundu! Návrat z Bayernu je hotový, píší v Německu

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký přestup je na spadnutí. Třaskavý návrat německého reprezentanta Maria Götzeho z Bayernu Mnichov do Borussie Dortmund má být podle odborného magazínu Kicker a deníku Bild už dojednaný a nic mu nestojí v cestě. Götze se do BVB vrátí po třech letech.



Odchod Maria Götzeho do Bayernu Mnichov, velkému rivalovi, nesli fanoušci Borussie Dortmund těžce. Mladý hráč u nich upadl v nemilost, když se tam pak vracel jako soupeř, byl nemilosrdně vypískán. Teď se má podle informací deníku Bild a magazínu Kicker po třech letech vrátit. 

Götze šel do Bayernu v létě 2013, ale stabilní místo v sestavě si za celou dobu nevydobyl. Celkem jeho bilance v bavorském klubu čítá 114 soutěžních zápasů a 36 branek. Ve všech třech sezonách slavil s Bayernem titul. Další góly už ale bude s největší pravděpodobností střílet opět v Borussii, s níž byl už předtím dvakrát mistrem (2011 a 2012).

Webové stránky deníku Bild píší, že už jen zbývá podepsat smlouvu, poslední detaily mají být doladěny ve čtvrtek. Götze přestupoval do Bayernu za 37 milionů eur, nyní bude jeho cena nižší. Suma, kterou uvádějí německá média, se pohybuje mezi 22 a 26 miliony eur.

Přestupový ONLINE speciál čtěte ZDE »

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud