Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kouč Růžička byl u soudu k nepoznání: Jak ho mění milenka od tyče?

Autor: max

Jako trenér národního týmu či Slavie působil trenér Vladimír Růžička (53) zamyšleně. Nestávalo se často, že by se usmál. Včera ale přišel k soudu jako vyměněný! Jeho nová milenka od tyče Marie (27) ho předělává na teenagerovský prototyp!

Vlasy černé jako havran a mladistvý sestřih podle poslední módy, na solárkem opáleném krku dva tlusté třpytící se řetězy, úsměv od ucha k uchu. Tak prosím přišel Růžička k soudu, který mu může napařit až 5 let natvrdo!

Po boku si přivedl vysolárkovanou chomutovskou brunetku s umělými dráp(k)y posetými tlustou vrstvou laciných štrasových kamínků, která ještě nedávno pořádala karneval u tyče v německém strip baru.

Shodně s Vladimírem měla Marie po kolotočářsku prsteny snad na každém prstu (jestli je nasadila i u těch na nohou nejde říct, přes lodičky nebyly vidět). Přesto na noze měla jinou ozdobu, květinkové tetování. Na krku samozřejmě nechyběly řetízky ze žlutého zlata. Oči vyšperkovala dioptrickými brýlemi s černými obroučkami…

Růžička odmítl vypovídat.
Růžička odmítl vypovídat.

Scéna jako z úvodu pornofilmů, která se po jejich příchodu odehrála v budově Obvodního soudu Prahy 10, zastavila některým přítomným srdce. Infantilní cicmání na chodbě, hlazení, objímání… Takhle Růžičku vůbec neznáme!

Stejné to bylo už v květnu (tři měsíce po smrti manželky Evy), kdy sledoval hokej Česko – Kanada v O2 areně. Od Marušky se nehnul, líbal ji na čelo, na pusu. Všude tam, kam to jen ve skyboxu šlo. V minulosti tady nefalšovaný Růžička seděl s tužkou a papírem v ruce a dělal si poznámky.

V očích fanoušků a lidí, kteří bývalého reprezentačního kouče aspoň trochu znají, vypadá, jako poblázněný huberťák! Je smutné, jak mu vlnící se vyumělkovaná bárbína zamotala hlavu. „Jsem hubenější a spokojenej. Moji nejbližší kamarádi dobře vidí, že jsem teď šťastnej,“ potvrdil Růžička svoji proměnu v rozhovoru pro deník Sport.

S manželkou Evou, která v únoru podlehla rakovině, se na veřejnosti během dob manželství téměř ani neukázal. Jak smutné…