Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Frolík dal v NHL už tři góly: Střílí díky talismankám Dianě s Elle!

Autor: top

Ellá, ellá, el-la, el-láá... Slůvka ze známého songu francouzské pěnice France Gall si možná v NHL prozpěvuje Michael Frolík (28). Při zápasech Calgary mu totiž nosí štěstí brzy dvouletá dcerka Ella.

S maminkou Dianou Kobzanovou poctivě fandily při obou úvodních duelech Flames v domácí hale. A Frolík v obou skóroval. Navíc pokaždé hned v první třetině! Zatímco v pátek proti Edmontonu to na výhru ještě nestačilo (3:5), v úterý už český útočník přispěl k vítězství nad Buffalem (4:3 v prodl.) a připsal si celkově již třetí zásah v sezoně.

„Doma ale hokejovému zápasu předcházel jeden wrestlingový: Ella vs. Diana,“ zmínila Kobzanová na Instagramu. „Chytit ji. Svlíknout ji. Oblíknout ji do »svátečního«. Dávat bacha, ať se nezafláká, nepočmárá, nepolije, nepovaluje v psím pelechu plném bílých chlupů, než se obuju...“ popisovala blonďatá modelka a moderátorka dobrodružství, které dobře zná nejedna matka.

Udělala prý ale zásadní chybu – absolvovala ho oblečená v roláku. „Takže jsem v autě zpocená až na temeni přísahala, že minimálně měsíc na hokej Ellu NEBERU. Jenže on ten táta dal v 1. třetině zase gól...“

Při čtvrteční bitvě s Carolinou tak nejvěrnější fanynky byly nejspíš zase v hledišti. „OK, jdeme zase, ale v teplákách,“ měla jasno Kobzanová. Tentokrát už ale kouzlo nefungovalo - Frolík vyšel gólově naprázdnou.

Dcera Michaela Frolíka fandí tátovi na hokeji
Dcera Michaela Frolíka fandí tátovi na hokeji