Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenistky o ní říkají, že je krásná, ale namyšlená: Poznáte, čí je to prdelka?

Autor: ps

Nejlepší světové tenistky ji nemají rády! Prý je namyšlená, s ostatními se nebaví, navíc je arogantní. Jenže když se dostane na obrazovku nebo před fotoaparáty, jen málokterá dívka od antuky se jí vyrovná. A to samé platí i ze zadního pohledu! Výstavní prdelku na dovolené vystavila Kanaďanka Eugenie Bouchardová (22).

Provokativní? Ano. Sexy? Ano. Baví ji to? Jasně, že ano! Asi tak by se dalo charakterizovat chování mladé pohledné Kanaďanky na Instagramu, kam tak ráda vystavuje mimo jiné i své odvážnější fotky.

Jednou z posledních je snímek z balkonu, na němž Bouchardová hledí na oceán a z plavek jí vylézají dvě »sexy půlky«. Nejeden muž je z toho výhledu na pokraji infarktu, komentáře jejích fanoušků mluví za vše. „Genie, ty vždycky víš, jak docílit toho, abych zešílel,“ napsal muž s přezdívkou amedeopuma6. „Symbol perfekcionismu!“ zasnil se další.

Zaoceánská kráska prostě ví, jak chlapům zamotat hlavu, ale na kurtech už je to horší. V žebříčku singlistek patří mladé provokatérce 46. místo, což je oproti minulým létům pokles. V roce 2014, kdy padla ve finále Wimbledonu s  Petrou Kvitovou , vystoupala na 5. příčku světa. Mezi nejlepšími tenistkami ale vlastně je, na sociálních sítích je jednou z nejsledovanějších…

Provokace tenistky Eugenie Bouchardové na Instagramu.
Provokace tenistky Eugenie Bouchardové na Instagramu.