Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pilot F1 Hamilton a topmodelka Adriana Lima: Co dělali v baru?

Autor: ija

Sportovní hvězdy, hollywoodské superstar, krásky ze světa módy. Na galavečeru známé značky luxusních švýcarských hodinek v Ženevě se sešli prominutí z celého světa. A pilot F1 Lewis Hamilton (32) si tam náramně rozuměl s topmodelkou Victoria Secret Adrianou Lima (35). Tak, že si na závěr, až oficiality skončily, vyšli společně do baru.  

Hamilton je od rozchodu s bývalou Pussycat Doll Nicole Scherzingerovou, v únoru to budou dva roky, oficiálně single a stále častěji se na veřejnosti ukazuje ve společnosti známých krasavic.

Ať je to bývalá přítelkyně fotbalisty Cristiana Ronalda, supermodelka Irina Šejková, popová zpěvačka Rihanna nebo dědička hotelového impéria Paris Hilton, Hamilton je vždycky v dobré společnosti.

Na galavečeru, kde hosté dostávali luxusní hodinky cenou převyšující milion korun a rádi je okázale předváděli, byly i další sportovní osobnosti jako trenér fotbalového Arsenalu Arséne Wenger, bývalý fotbalista Marcel Desailly nebo úřadující mistr světa F1, který před měsícem nečekaně ukončil kariéru, Nico Rosberg s manželkou Vivian. A také další tvář známá z prostředí formule 1: švýcarsko-ruská modelka Xenia Tchoumi, která bývala přítelkyní dvojnásobného šampiona Fernanda Alonsa.