Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ručičky krásných fyzioterapeutek: Kateřina léčí ve Zlíně, sexy holky uzdravují i jinde

Autor: ps

Víte, jaké to je, když vás něco bolí. Člověk je zpruzený, bez nálady a rozhodně se netěší k lékaři. Fotbalisté Zlína, a pár dalších výjimečných klubů a světě, na to mají svůj »fígl«! Do svých barev přivedly krásné fyzioterapeutky, které berou sportovce do svých andělských rukou.

Největší překvapení této sezony v nejvyšší domácí fotbalové soutěži překvapuje nejen svými výsledky, ale také sestavou realizačního týmu. V tom zlínském totiž figuruje fyzioterapeutka Kateřina David a její největší životní vášní je fotbal.

„Fotbal je celý můj život. Odmalička jsem u něj vyrůstala, do toho mě vždy lákala sportovní fyzioterapie. Prací v klubu se mi tedy splnil sen,“ rozplývala se na týmových stránkách. „Prostředí je drsné. Na druhou stranu muži jsou otevřenější a přímější než ženy. U nich hned víte, na čem jste a to mi vyhovuje. Navíc je s nimi sranda,“ usmála se.

Nikdy prý nebyla naladěna na notu z opačného pólu (narážíme na partnerky fotbalistů). „Kdybych byla princezna, nemohla bych být mezi muži ve fotbalové kabině,“ obhájila svoji vysněnou práci.

Na začátku loňské sezony byla Kateřina za zápasů nervózní, teď už si zvykla.
Na začátku loňské sezony byla Kateřina za zápasů nervózní, teď už si zvykla.

Kateřina je jednou z mála žen, které pronikly do nitra špičkových sportovních klubů. V Česku jde ve stejných stopách snad jen Barbora Krajsová, fyzioterapeutka hokejové Sparty a juniorské reprezentace.

Do hlavního města přešla z Pardubic, ale ve velkém světě se neztrácí. Její tvářička už se objevila v televizních reklamách či v magazínech. „Modeling to není, spíš jsem měla štěstí na několik vyhraných castingů,“ řekla před časem pro deník Sport s tím, že si v kabině užije i spoustu legrace. „To víte, někdy řeknete něco, co může vyznít jako dvojsmysl a já už před dokončením věty vím, že to hned dostanu zpátky,“ bere vše s nadhledem.

Ve světě je asi nejslavnější fyzioterapeutkou Eva Carneiro známá prací u týmu fotbalové Chelsea. Tam ovšem kvůli sporu s bývalým koučem José Mourinhem skončila, ovšem zahřát ji mohlo to, že nad ním kvůli zmíněnému konfliktu vyhrála soud.

Krásná masérka Jennie Carter se zase stará o druholigové fotbalisty anglického Wolverhamptonu. V šatně dělá, stejně jako její kolegyně, jistě pořádný rozruch…