Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

To byl porod! Dojatý cyklista Kreuziger se stal podruhé otcem

Autor: ps

Stalo se to v Plzni krátce po sedmé hodině ranní. Přesně v 7:02 porodníci oznámili cyklistovi Romanu Kreuzigerovi (30), že se podruhé stal otcem. Jeho manželka Michaela přivedla na svět téměř čtyřkilovou Aničku.

Jsou to zhruba tři roky, kdy se jednomu z nejlepších českých cyklistů historie změnil život. Narodila se mu první dcera Viktorka. Táta byl naměkko. A podle stejného scénáře se věci udály i teď.

„Jmenuji se Anna a narodila jsem se v 7:02 v Plzni. Měřím 51 centimetrů a vážím 3700 gramů. Mamka je unavená, ale v pořádku, táta je moc šťastný. Rodina se rozrůstá,“ napsal na sociální síti hrdý Kreuziger .

Přesto, že má závodník ze stáje Orica-Scott hodně nabitý program, stačil si odskočit domů. Nejdůležitější pro něho bylo, aby se lékaři co nejlépe postarali o jeho těhotnou ženu. V českých rukách vše proběhlo bez potíží, tak už může vyhlížet nejbližší závody. Ty ho čekají o víkendu v Nizozemsku na Amstel Gold Race.

„Prožil jsem nejdůležitější dny mého života, holky nadevše miluju. Ovšem náročné dny jsou přede mnou,“ dodal pro své fanoušky. Tak snad bude Roman i na silnici tak úspěšný, jako v osobním životě…

Šťastný táta Roman Kreuziger se pochlubil snímky z porodnice.
Šťastný táta Roman Kreuziger se pochlubil snímky z porodnice.