Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tohle už není seriál! Lavický OPRAVDU nastoupí za Vyšehrad ve třetí lize

Autor: spo

Hrával za Spartu a nyní válí za Vyšehrad. Fiktivní postava fotbalisty Juliuse Lavického se stala hitem mezi fanoušky díky seriálu internetové televizi Obbod. V sobotu 10. června bude talentovaný, ale nedisciplinovaný hráč bavit diváky naživo. Slavný Lavi totiž nastoupí do utkání ČFL mezi FC Slavoj Vyšehrad a Loko Vltavín!

Bude to velká premiéra. Herec Jakub Štáfek alias Julius Lavický nastoupí za domácí Slavoj s číslem 10. Hrdina seriálu Vyšehrad se poctivě připravuje na velký zápas, který začne v sobotu 10. června v 10:15 na vyšehradském stadionu.

„Přípravu jsem nepodcenil, každej den jedu individuál. Někdy i dvakrát. A teď taky žádný pití. Maximálně lambrusco,“ vtipkuje Lavický.

Vyšehrad věří, že mu slavná posila pomůže porazit Loko Vltavín. „Lavi bude v sobotu připravený. Je to náš nejdražší hráč a musí konečně prodat, co v něm je,“ říká trenér Vyšehradu Jaroslav Klíma a ještě neví, kdy ho na trávník vypustí. „Ještě nejsem rozhodnutý, ale na hřiště půjde v klíčový moment určitě. A zazáří.“

Na Lavického jsou dokonce vypsané kurzy a podle jednoho z nich je velká pravděpodobnost, že vstřelí alespoň jeden gól.

Na repre bych měl, ale je tam ten Jarolím, hlásil „Lavi“ Lavický s cigárem v ruce
Video se připravuje ...

Soupeř Vyšehradu se nechce nechat velkou posilou Vyšehradu zastrašit. „Lavi? Dobře se na něj připravíme. Herce Jakuba Štáfka jsem viděl v několika exhibičních zápasech a vím, že to s míčem umí. Od nás ale nedostane prostor k zakončení. Tedy aspoň doufám, že naše kluky jeho přítomnost nerozhodí,“ burcuje svěřence z Vltavínu trenér Martin Frýdek, vicemistr Evropy z roku 1996.

Zapojení Jakuba Štáfka v roli Julia Lavického do týmu FK Slavoj Vyšehrad bude tahákem nejen pro fanoušky fotbalu, a proto se dá na utkání předpokládat vysoká návštěvnost. Všichni, kdo přijdou, se budou moci v poločase zúčastnit tomboly o Laviho dresy, oblečení z jeho nové módní kolekce JL10, a volné sázky. Lavi navíc uspořádá autogramiádu.

Lavi Lavický se neváhal fanynkám podepisovat do výstřihu...
Lavi Lavický se neváhal fanynkám podepisovat do výstřihu...