Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Galerie ňader! Zapadne vnadná modelka fotbalisty Stocha do Slavie?

Autor: ps

Hledali se, až se našli! Oba jsou potetovaní, rádi se ukazují světu a jejich extravagance nemá žádné hranice. Řeč je o nové posile Slavie Miroslavu Stochovi (27) a jeho české prsatici Paule, která mu v březnu porodila synka Tobiase. Její přednosti vyráží mužům dech!

Fotka ze cvičení, výstřih až na zem. Fotka z postele, výstřih až na zem. Fotka se synkem, výstřih až na zem. Podle toho, jak se Paula prezentuje, je jasné, že svá mohutná ňadra rozhodně nechce ukrývat pod nějakým rolákem. Ví, jaký mají potenciál a patrně se na ně chytil i jak z obrázku vystřižený čutálista Stoch.

Paula a jedna z jejích posledních fotek.
Paula a jedna z jejích posledních fotek.

Nová posila pražské Slavie, mimo jiné muž, jehož pověst pacholka nedělá ve fotbalovém prostředí dobrou vizitku, si vyumělkovanou krásku pěkně hýčká. Dárečky od luxusních značek, přepychové výlety, pětihvězdičkové dovolené. Nu, i do takové skromné partnerky se musí něco »nasypat«.

Po sedmileté štaci ve Fenerbahce Istanbul se přemístil blíže domovu. A do Prahy se slovenský záložník vyloženě těšil. „V hlavní fázi Ligy mistrů jsem nikdy nehrál, chtěl bych týmu pomoci. Když jsem přemýšlel nad svojí budoucností, toužil jsem být blíže domovu, proto padla volba na Slavii. Navíc přítelkyně je z Čech, tak věřím, že to bude fungovat a budeme spokojení,“ doufá Stoch. Tak snad si na své přijde doma i jeho vnadná blondýnka Paula…

Stoch podepsal v Edenu. Rozhodla vidina Ligy mistrů i rodina, těším se do boje, hlásí
Video se připravuje ...