14. srpna 2017 • 20:39

Stoch bude na APOEL! Přestup do Slavie už je dokončen, uvedl Tvrdík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský fotbalista Miroslav Stoch teprve v pátek přestoupil z Fenerbahce Istanbul do pražské Slavie a v úterý si bude moct poprvé obléci červenobílý dres. O jeho registraci na soupisku informoval na Twitteru předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. „Transfer byl po zaplacení 100 procent dnes večer dokončen,“ uvedl.



„Kdyby to šlo, tak bychom nechali zapsat oba dva, ale bohužel jde jen jeden," řekl na tiskové konferenci trenér Slavie Jaroslav Šilhavý. Poté, co přišla Stochova transferkarta, rozhodl se pro slovenského záložníka.

Slávisté trénovali na Kypru - i se Stochem
Video se připravuje ...

Od pátečního příchodu do Slavie stihl Stoch jen dva tréninky. "A třetí bude tady na Kypru. Fyzicky jsem úplně v pořádku. Dva měsíce jsem v tréninku, odehrál jsem dost přípravných zápasů, naposledy před týdnem proti Cagliari. Odehrál jsem nějakých 75 minut. Doufám, že jsem v pohodě, natrénováno bych měl mít," uvedl Stoch.

S APOELem očekává mimořádně vyrovnaný dvojzápas. "APOEL má kvalitu, ale může to být padesát na padesát. Podle mě mají obě mužstva naprosto vyrovnané šance na postup. Rozhodnou asi maličké chyby. Uvidíme, kdo jich udělá víc a kdo míň a kdo půjde dál. Pevně věřím, že to budeme my," dodal Stoch.

Halil Altintop během tréninku Slavie
Halil Altintop během tréninku Slavie

Recept na APOEL? Musíme hrát jako tým, hecuje Souček
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud