Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejrychlejší důchodce světa Bolt si umí užívat! Alkohol, cigára i fast food

Autor: pv

Pohoda, klídek a tabáček. Kdysi nejrychlejší muž planety Usain Bolt (31) si užívá sportovního důchodu. Každodenní tvrdá dřina se proměnila na jednu velkou párty. Slavný sprinter holduje alkoholu, rád si zakouří a pochutná si i na jídle z rychlého občerstvení. Lehce hřešil už v minulosti, ale teď už nemá žádnou brzdu.

Vyhrál vše, co mohl. Bolt je osminásobný olympijský vítěz a má jedenáct zlatých medailí i z mistrovství světa. Díky fantastické kariéře si vydělal přes 100 milionů dolarů (2,2 mld. Kč) a do roku 2025 má navíc kontrakt se sportovní značkou Puma, která mu ročně garantuje 10 milionů dolarů (220 mil. Kč).

Bolt s dvojitým tuplákem piva na Oktoberfestu s přítelkyní Kasi.
Bolt s dvojitým tuplákem piva na Oktoberfestu s přítelkyní Kasi.

Bolt se tak nemusí trápit tím, že nebude mít po konci kariéry na jídlo. Naopak. Tuze rád chodí do provozoven s rychlým občerstvením, kde si pochutnává na oblíbených kuřecích nugetách. Na jídle si dokonce postavil i svůj byznys a v Anglii nedávno otevřel 15 fast foodu s jamajskými specialitami.

Hymna, obří vlajka a dojetí. Podívejte se, jak se Bolt loučil se Zlatou tretrou
Video se připravuje ...

Kromě jídla si užívá i dalších neřestí. Ve středu byl s partou přátel nachytán v centru Londýna, jak kouří vodní dýmku. Už v minulosti přiznal, že si kromě tabáku rád potáhne i jointa marihuany, když je přeci kluk z Jamajky.

Koncem září nezklamal ani na pivních slavnostech Oktoberfest v Mnichově, kde byl se svou partnerkou Kasi Bennettovou. Usain pil dvojitý tuplák zlatavého moku a k tomu si pochutnával na bavorských specialitách. Nezdravý životní styl zatím není na postavě Bolta znát, ale to je především tím, že kariéru ukončil teprve po srpnovém mistrovství světa.

Usain Bolt po Zlaté třetře: Ostravští fanoušci mi dávají lásku
Video se připravuje ...