Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ze Slovanu ho vyhodili, ze Slovenska neutíká. Říha chce zůstat u milenky!

Autor: sjs

V týdnu dostal vyhazov ve Slovanu Bratislava, ale kufry na Slovensku český trenér Miloš Říha (58) nebalí. Vypadá to, že se natrvalo usadí ve Zvolenu, kde už delší čas žije se svou milenkou Soňou Obšutovou, bývalou manželkou hokejisty Jaroslava Obšuta.

 

Říha s exmanželkou Obšuta chodí už přes dva roky a žije v domě, který hokejista nechal postavit. Navíc je pod jednou střechou i s jejich dvěma dětmi.

„Přijde mi neskutečné, že když si jdu vyzvednout syna, tak pan Říha je u mě doma. Je to člověk bez páteře. Ani dva roky po rozvodu není totiž dům majetkově vyrovnaný. Budu to řešit soudní cestou,“ zuřil nedávno naštvaný Obšut, který hraje za HC Bratislava.

V brýlích jako americká policajtka.
V brýlích jako americká policajtka.

Český trenér ale očividně neplánuje, že by změnil adresu. Na dotaz slovenských novinářů, jestli se její partner bude stěhovat, se smyslná blondýnka usmála. „Stěhování neplánujeme a stále žijeme ve Zvolenu.“

Možná tam bude Říha i brzo na střídačce. Tamní HKM Zvolen se totiž v nejvyšší slovenské soutěži trápí a zkušený kouč by mohl dostat šanci. Do Čech za manželkou Alenou se Říha asi jen tak nevrátí...