Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Marpova upřímná zpověď: O rodině, obavách, lákání MMA i tetování

Autor: Ondřej Němec

I ve třetí části rozhovoru v pořadu Fight! odpověděl rapper a bojovník Otakar Petřina bez problému na každou otázku. Prozradil tak, proč se kvůli rodině začal bát létání, na které písně je nejvíc hrdý a co pro něj znamená, že si už stovky fanoušků nechaly vytetovat logo jeho kapely.

Svému úspěchu nedokáže pořád uvěřit. Ze skupiny „odpadlíků“ Troublegang vytvořil rapper Marpo, skutečným jméne Otakar Petřina, jednu z nejoblíbenějších kapel na české scéně. „Že se z toho stane takový kult, takový fenomén, to mě v životě nenapadlo,“ říká s údivem.

Marpova upřímná zpověď: O rodině, obavách, lákání MMA i tetování
Video se připravuje ...

V květnu dokonce hodlá vyprodat pražskou O2 Arenu, kam se na konci roku 2018 vrátí jako zápasník v rámci sportovního galavečera Marpo Fight Night. Tam bude bojovat v disciplíně Muay Thai, přiznává však, že by si jednou rád zkusil i duel v kleci. „MMA mě láká čím dál víc, ale asi jsem starej na to, abych se začal učit něco od začáku. Nicméně třeba jednou jo.“

Otakar Petřina, rapper Marpo
Otakar Petřina, rapper Marpo

V poslední části rozhovoru v pořadu Fight! prozradil dvaatřicetiletý rapper hodně ze svého soukromí. Například to, jak jej změnilo otcovství, z čeho má obavy, které ze svých písní si nejvíc cení nebo kvůli čemu se naposledy popral. 

Vysvětlil také, co pro něj znamenají tetování a proč si nechal do kůže nakreslit i tváře francouzských herců Louise de Funèse a Jeana-Paula Belmonda.

Vstupenky na koncert Marpa v O2 areně ZDE>>> 

VIDEO: Podívejte se na první část rozhovoru s rapperem Marpem

Rapper Marpo v pořadu Fight!: Chci se znovu rvát, chybí mi adrenalin
Video se připravuje ...

VIDEO: Podívejte se na druhou část rozhovoru s rapperem Marpem

Marpo otevřeně: O rvačkách za Spartu, životní změně i největším pódiu
Video se připravuje ...