Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kdo je tajemný přítel zlaté šampionky Ester Ledecké? Dřevorubec ze Švýcarska!

Autor: top

Hraje v kapele jejího bratra Jonáše. To byla dosud jediná informace o příteli zlaté šampionky Ester Ledecké (22). Blesk o Petrovi Petřekovi (29) zjistil víc! Co je zač?

S pohledným blonďákem se senzační olympijská vítězka v superobřím slalomu ukázala na veřejnosti jen jednou. Loni v září jí dělal doprovod v Divadle Hybernia na premiéře muzikálu Iago, jehož autorem je její otec Janek Ledecký .

Mluvit o lásce ale nechtěla. „Ani někteří lidé z jejího blízkého okolí o něm pořádně nic nevědí. Dokonce ani jméno,“ sdělil tehdy zdroj Blesku.

Už tenkrát bylo nicméně jasné, že Petr patří do rodiny. Přišel totiž nejen s Ester, ale i s její maminkou Zuzanou a bratrem Jonášem. Právě přes něho se sněhová královna s Petrem seznámila.

A tak má o důvod víc, když si najde v nabitém programu čas, chodit na koncerty bráchovy kapely Jonas and the Whale (Jonáš a Velryba), kterou dal Jonáš dohromady loni na jaře a kde Petr tvrdí muziku na baskytaru. Zároveň dělá hudebního producenta.

Ester Ledecká s přítelem Petrem ve vášnivém objetí.
Ester Ledecká s přítelem Petrem ve vášnivém objetí.

A přitvrdit umí nejen v muzice. „Petr je vášnivý dřevorubec. Chlap jako hora,“ říká zdroj Blesku ze Žďáru nad Sázavou, odkud pan tajemný pochází a kde dokončuje stavbu svého nahrávacího studia.

Momentálně je ale ve Švýcarsku, kam jezdí za prací jako arborista (odborník v oboru péče o dřeviny rostoucí mimo les, vyhledávaný zejména pro speciální zásahy na dřevinách) a kde se také zabývá zpracováním dřeva pro hudební nástroje.

„Díky tomu, že bývá ve Švýcarsku, se s Ester paradoxně vídají víc, než kdyby žil jen v Česku, jelikož to má blíž na její závody, potažmo tréninky,“ dodává zdroj Blesku.

A tak vztah na dálku klape. Mluvit o něm ale ani jeden nechtějí. Žádost Blesku o rozhovor Petr včera po telefonu rázně odmítl.

9. den na ZOH: Ledecké slalom snů, nájezdový hrdina Francouz a medailový hattrick Kuzminové
Video se připravuje ...

Ester na letní olympiádě? Janek Ledecký se vyjádřil, jestli by to zlatá hrdinka zvládla
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video