Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější fotbalová sudí je polská studentka práva: Ještě mě nikdo neseřval

Autor: sjs

Další kráska, co se umí ohánět s praporkem a pískat podle pravidel. V Polsku se mohou chlubit krásnou fotbalovou sudí Karolínou Bojarovou (21). Studentka práva na Jagellonské univerzitě pochází z Krakova a zatím působí v nižších fotbalových ligách. Ambice má ale pískat profesionální soutěže.

Na internetu ji sleduje přes čtvrt milionu lidí. Půvabná Polka Karolina Bojarová fanouškům imponuje nejen svým vzhledem, ale i tím, že se dokonale vyzná ve fotbalových pravidlech a nebojí se nekompromisně trestat fauly na fotbalových trávnících.

„Sudí byl můj děda i táta, a tak jsem šla v jejich stopách. Moc mě ten sport baví,“ prozradila v minulosti usměvavá brunetka.

Karolina na čáře s praporkem
Karolina na čáře s praporkem

Právě i její šarm napomáhá tomu, že jsou na ni hráči hodní. „Ještě se mi nestalo, že by byl na mě někdo hrubý nebo dokonce sprostý. My ženy máme přirozené kouzlo, které nám pomáhá udržovat klid během hry i při vypjatých situacích,“ řekla Bojarová v rozhovoru pro polskou stanici TVN24 a tvrdí, že ji muži mezi sebe bez problémů přijali.

„Práce rozhodčích mě přitahuje kvůli té adrenalinové výzvě. Není to rutina, protože každý zápas je jiný,“ uvedla Polka, která se i nejen díky sexy vzhledu chce dostat do profesionální soutěže a udělat jako rozhodčí velkou kariéru.