Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bývalý milenec Verešové a kolega Schumachera: prodej vily za 600 milionů!

Autor: pv

Ložnicí mu prošlo spoustu krásných žen a jednou z nich byla i slovenská modelka Andrea Verešová. Poslední opravdový playboy formule 1 Eddie Irvine (52) působil ve stáji Ferrari s Michaelem Schumacherem a během kariéry si na závodních okruzích si vydělal stovky milionů korun. Žije si tak v luxusu. Důkazem je i jeho pohádkové sídlo na Floridě, které nyní prodává za 603 milionů korun.

Deset let se proháněl Eddie Irvine ve formuli 1, kde slavil čtyři vítězství ve Velkých cenách a na dosah měl dokonce zisk titulu mistra světa. V roce 1999 ho však porazil Fin Mika Häkkinen , který je nyní ženatý s Češkou Markétou a mají spolu tři děti.

I Irvine měl blízko ke slovanským ženám. Či spíše k jedné Slovence. V létě 2003 krachoval vztah mezi Jaromírem Jágrem a Andreou Verešovou . Modelka tehdy natáčela v Česku zahraniční film a sblížila se právě s Irvinem, který před kamerou také vystupoval. Šlo nakonec jen o krátký románek, jakých bohatý závodník prožil desítky.

Playboy Eddie ale není pouze sukničkářem a milovníkem divokých večírků. Je i schopným investorem. Vlastní na šedesátku nemovitostí po celé planetě a řadí se mezi nejbohatší Severní Iry. Podle odhadů má jmění kolem 4,6 miliard korun! Nyní se rozhodl zbavit se přepychového domu v Miami na Floridě v přepočtu za 603 milionů korun.

Moderní nemovitost má venkovní bazén, velkou kuchyni a devět pokojů, u kterých jsou i koupelny. K dispozici je například i domácí kino a molo pro motorové čluny.

Luxusní sídlo, které Irvine prodává
Luxusní sídlo, které Irvine prodává