Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zpověď dvojčat Plíškových: Mají rády stejné chlapy. Bojovaly i o Hrdličku?!

Autor: sjs

Když se sejdou, tak je o zábavu postaráno. Tenistka Karolína Plíšková se svým dvojčetem Kristýnou byly hosty pořadu Česká ulička na DIGI TV. Úspěšné hráčky zpovídal snoubenec Karolíny moderátor Michal Hrdlička. Co na sebe české reprezentantky prozradily?

Nejhorší, co by se mohlo na kurtu oběma tenistkám stát je, že proti sobě nastoupí na turnaji. „To je moje noční můra. Zůstala bych asi v šatně. Proti Karolíně bych si moc nefandila,“ tvrdila Kristýna Plíšková a souhlasila s ní i její sestra.

„Každý turnaj se toho bojím. Vždycky to bylo hrozný, když jsme hrály proti sobě. Rodiče neví, komu fandit a my nevíme, jak máme hrát. Vždycky je to blbý zápas,“ řekla Karolína Plíšková .

Česká ulička: Dvojčata Plíškovy mají slabost pro stejné chlapy
Video se připravuje ...

Kristýně se líbí snoubenec Karolíny

Snoubenec šesté hráčky žebříčku WTA Michal Hrdlička se obou sester ve svém pořadu zeptal, jestli mají stejný vkus na muže. „Máme podobný vkus na chlapy. Kristýna o tobě tajně snila, ale měla jsem kliku, že jsem zvítězila,“ smála se Karolína Plíšková.

Její dvojče Kristýna, která chodí s hokejistou Dominikem Volkem , na to pobaveně kývla. Právě o Kristýnu projevil zájem i slavný Hollywoodský herec Russell Crowe.

Nasmály se. Kristýna (vlevo) i Karolína Plíškovi na sebe hodně prozradily v pořadu Česká ulička.
Nasmály se. Kristýna (vlevo) i Karolína Plíškovi na sebe hodně prozradily v pořadu Česká ulička.

Slavného herce nechce kvůli věku

„Budeš šampionkou, pokud se jí rozhodneš být. Jsi silnější, než si uvědomuješ,“ napsal jí loni pětapadesátiletý australský oscarový herec na twitterový účet během Australian Open.

Hlavní hrdina oblíbeného filmu Gladiator se nedávno rozvedl s manželkou zpěvačkou Danielle Spencerovou a možná si brousí zuby na českou hráčku. Podle Kristýny to ale pro ni není vhodná partie. „Ten jeho věk je pro mě překážkou,“ vtipkovala sedmdesátá hráčka žebříčku WTA.

Celý rozhovor v České uličce najdete zde »