Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krvavá krása. Podívejte se na nejhezčí MMA bojovnice světa

Autor: tej

Svět smíšených bojových umění nenadchl pouze namakané svalnaté muže. V MMA se pohybuje i spousta ženských bojovnic, před nimi byste ovšem o nich jako o něžném pohlaví zrovna nehovořili. Jsou krásné, silné, tvrdé a rány umí rozdávat jako nikdo! Podívejte se na ty nejkrásnější MMA bojovnice světa.

5. Anastasia Jankovová – Bellator

Sedmadvacetiletá Ruska oslnila pánskou část fanoušků hned na první pohled. 165 centimetrů vysoká blondýnka se ovšem kromě toho umí i pořádně bít. Na svém kontě má pět profesionálních zápasů, žádný z nich ještě neprohrála. Třikrát už bojovala v prestižní organizaci Bellator, poslední zápas měla v dubnu loňského roku.

4. Paige VanZantová – UFC

Mladičká VanZantová září nejen v americké verzi taneční soutěže StarDance, Američanka je také pěkně ostrá. Bojuje ve slavné UFC a pyšní se celkem sedmi výhrami na profesionální scéně a čtyřmi porážkami. V poslední době se jí ale moc nedaří, od prosince roku 2015 ze čtyř zápasů vyhrála jen jediný.

3. Miesha Tateová – UFC

Jednatřicetiletá Američanka už sice aktivně nezávodí, přesto ji nelze opomenout. Je považována za jednu z nejkrásnějších bojovnic, které kdy v UFC nastupovaly. A je nejen krásná, ve své aktivní kariéře byla i velmi úspěšná. Pochlubit se může osmnácti výhrami a sedmi prohrami. Dokázala si poradit i s Holly Holmovu, či Sarou McMannovou. V roce 2016 prohrála po sobě dva zápasy, a tak se rozhodla s kariérou skončit. Nyní pracuje jako expertka na MMA v médiích.

GALERIE: Podívejte se na největší krásky MMA:

Anastasia Jankovová
Anastasia Jankovová

2. Michelle Watersonová – UFC

Exotická kráska se narodila ve Spojených státech, její kořeny ale sahají do Thajska. Její exotický vzhled upoutal nejednoho fanouška bojových sportů. V MMA patří mezi ty nejlepší. Na svém kontě má patnáct výher a šest porážek. V polovině dubna porazila Cortney Casey-Sanchezovou na body.

1. Gina Caranová – Strikeforce

S bojovými sporty sice sekla už v roce 2009, přesto se na ni stále vzpomíná jako na jednu z nejkrásnějších MMA bojovnic světa. Ve své aktivní kariéře si připsala sedm výher, skončila poté, co poprvé prohrála. Nestačila na Cristiane Justinovou. Poté, co sekla s bojovými sporty, dala se na hereckou kariéru a je v ní více než úspěšná. Za sebou má například snímek Rychle a zběsile 6 či Deadpool.