Ondřej Němec
23. dubna 2018 • 19:50

Buďte ve střehu! varuje rapper Rytmus. Chce ovládnout slovenské MMA

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na slovenské hudební scéně nerezonuje žádné jméno, tak jako jeho. Patrik „Rytmus“ Vrbovský jako rapper dokázal, co nikdo jiný. Brzy možná bude to samé platit i ve světě tamních bojových sportů. Rytmus se totiž stal spolumajitelem slovenské sesterské společnosti organizace XFN, která se zabývá zejména pořádáním galavečerů MMA. „Buďte ve střehu, protože to bude velké,“ slibuje král rapu.



Pro propagaci bojových sportů na Slovensku se nemohlo stát nic lepšího. Slavný rapper Patrik „Rytmus“ Vrbovský se stal totiž spolumajitelem tamního zastoupení organizace XFN, která pořádá sportovní galavečery zejména v MMA. Kdo nejpopulárnějšího slovenského interpreta zná, ví, že dělá svou práci vždy na maximum. A tak lze i ve světě slovenských bojových sportů očekávat veliké oživění. 

„Zdravím všechny fanoušky XFN. Jak víte, tak pod touto organizací mám veliký zápas 27. 12. v O2 Areně v Praze. Ale proč točím toto video…“ hlásí slavný rapper ve svém posledním příspěvku na sociálních sítích. „Chci se s vámi podělit o novinku. Vstupuji do struktury XFN na Slovensku a budou se dít veliké věci. Buďte ve střehu, protože to bude velké. A když říkám, že to bude velké, tak vím, o čem mluvím,“ slibuje Rytmus. 

Rytmus oznamuje, že se stal spoluvlastníkem slovenské XFN
Video se připravuje ...

Rytmus se ale nehodlá věnovat jen propagování organizace XFN Slovensko, chce i hledat nové bojovníky a zajistit jim co nejlepší podmínky v začátcích kariéry. 

Co se týká bojových sportů, je Rytmus jejich propagátorem už dlouho. Účastní se každé velké akce bojových umění a několik let trénuje box. Což hodlá uplatnit 27. prosince, kdy se v pražské O2 Areně postaví v ringu proti českému rapperovi a bojovníkovi Marpovi.

Boxerský trénink Patrika "Rytmuse" Vrbovského
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud