Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Konečně to zase byla F1! Smradlavé motory, prsa i prdelky v luxusním Monaku

Autor: ps

Tohle všem scházelo! Spálený benzín, výstřihy až k pupíku i vyšpulené prdelky odjakživa patří k rychlým autům. A pro Formuli 1 to platí dvojnásob. Na startovním roštu Velké ceny Monaka se konečně ukázaly »gird girls«, po kterých se všem tolik stýskalo…

Rychlé motory a krásné dámy. Fanoušci F1 viděli v Monte Carlu kromě jasného závodu s vítězem Danielem Ricciardem (27) poprvé v této sezoně i sličné hostesky.

Na okruhu to žádné drama nebylo, australský pilot všem ujel o parník a v cíli byl o sedm vteřin dřív než druhý Sebastian Vettel s Ferrari. Třetí dojel úřadující mistr světa Lewis Hamilton (Mercedes), který vede průběžné pořadí šampionátu o 14 bodů před Vettelem.

Atraktivní podívaná byla hlavně v prostorách startu a cíle městského okruhu. V Monaku se vrátily populární dívky na startovní rošt. Opět vyměnily děti, které mezi formulemi běhaly od začátku sezony.

„Když vyrazíme na trať a na startovním roštu čekají krásné ženy, tak je to Grand Prix Monaka,“ říkal v cíli spokojený Lewis Hamilton.

Na formuli 1 to zase žilo!
Na formuli 1 to zase žilo!