Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Václav Noid Bárta o šikaně, thajboxu i o největším boji kvůli dceři

Autor: Ondřej Němec

Zpěvák, herec, hudební skladatel, dabér. Václav Noid Bárta má pořád plno práce. I přesto si ale dokáže najít čas na mnoho koníčku. Mimo jiné trénuje thajský box, ale má rád třeba i zahradničení. V rozhovoru v rámci pořadu Fight! prozradil, kdy svedl nejtěžší boj života nebo že byl obětí šikany.

Veliký sympaťák. To asi vystihuje Václava Noida Bártu nejlépe. Pořád v dobré náladě a plný energie. V pořadu Fight! ale neměl problém promluvit i vážných tématech.

„Byl jsem jako kluk dost velikým terčem šikany. Jednoho dne jsem se naštval a začal chodit na sebeobranu. Tím vznikl můj zájem o bojové sporty,“ vysvětlil důvody, které ho ve výsledku přivedly až k tréninkům thajskému boxu.

Václav Noid Bárta o šikaně, thajboxu i jak svedl největší souboj o dceru
Video se připravuje ...

Otevřeně promluvil také o nejtěžších okamžicích života. „Nejtěžší boj jsem zažil nedávno, byl to boj o moji dceru, které je tři a půl roku. My jsme se s manželkou rozešli a hrozilo, že bych dceru viděl třeba jen jednou za čtrnáct dní, a to jsem se rozhodl, že nedopustím,“ řekl rázně Bárta.

Mužný zpěvák také zavzpomínal na natáčení pořadu Abeceda MMA s Patrikem Kinclem, který brzy uvede iSport.cz „To byl ten létající den. Létající Čestmír jsem tomu říkal. Bylo to super, hrozně mě to chytlo,“ řekl nadšeně. Ale do ringu či klece se nechystá.

Zpěvák Václav Noid Bárta při rozhovoru pro iSport.cz v pořadu Fight!
Zpěvák Václav Noid Bárta při rozhovoru pro iSport.cz v pořadu Fight!

 

Vémola o své přípravě na zápas: Jak musím shodit 18 kilogramů
Video se připravuje ...

Šéfredaktor deníku Sport tipuje: Zvítězí brutální síla Vémoly!
Video se připravuje ...