Vémola popsal drsnou dietu: Jde ze 100 na 84 kilo, už zastavil vodu i jídlo

Video placeholder
Vémola o své přípravě na zápas: Jak musím shodit 18 kilogramů
Karlos Vémola a Patrik Kincl během slovní přestřelky
Karlos Vémola věří, že Patrika Kincla bez potíží porazí
Karlos Vémola věří, že Patrika Kincla bez potíží porazí
Karlos Vémola se cítí dotčeně, s kamarádem prý zápasit nechtěl
Patrika Kincla naštvalo, když se Vémola prohlásil za šampiona velterové váhy
Patrika Kincla naštvalo, když se Vémola prohlásil za šampiona velterové váhy
Karlos Vémola se cítí dotčeně, s kamarádem prý zápasit nechtěl
14
Fotogalerie
iSport.cz
MMA
Začít diskusi (0)

Čekání na zápas Karlose Terminátora Vémoly proti Patriku Kinclovi je už téměř u konce. Stejně jako drastická dieta, kterou podstupuje Vémola před čtvrtečním soubojem v O2 areně v rámci galavečera organizace XFN. Pro iSport TV populární bojovník popsal, jak finišuje se snižováním váhy o 18 kilogramů.

Ze 100 na 84 kilogramů za 12 týdnů? Obvyklý režim snižování váhy musel Vémola zrychlit na osm týdnů. „Chybí mi už poslední tři kila,“ pochlubil se dva dny před zápasem. Aby dotáhl váhu na požadovanou metu na čtvrteční ranní vážení, omezuje téměř vše. „ Od včerejška vlastně zastavená voda a veškerý jídlo. Přes tři dny a dvě noci jsem bez nich.“

Po fyzické stránce jeho tělo údajně nedostává tolik zabrat. „Na fyzičku to působí jen kladně, shodíte extra tuky, extra váhu, tělo pracuje s lehčí váhou a líp všechno udýchá.“ Tlak na psychiku je podle něj mnohem vyšší. „Nemáte cukry a tuky a žijete z proteinů, tak je to docela nápor.“

V hlavě má myšlenky výhradně na očekávaný duel. „Nemyslím na nic jiného nic jiného, jak byl křivej, jak mě nasral. Nemyslím na nic jiného, než na něj a jak ho ve čtvrtek ukončím,“ vzkázal soupeři.

Vstupenky na XFN v O2 aréně ZDE >>> 

Video placeholder
Herec Michal Kavalčík o zápasu Vémola vs. Kincl. Nepřekvapí vás, koho tipuje za vítěze • iSport TV

Video placeholder
Vémola o své přípravě na zápas: Jak musím shodit 18 kilogramů • iSport TV

Začít diskuzi

Doporučujeme

Články z jiných titulů