Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na Nadala i s krásnou Denisou! Veselého při bitvě podpoří sexy snoubenka

Autor: Pavel Krejča

Až se dnes Jiří Veselý postaví ve Wimbledonu současnému tenisovému králi Rafaelu Nadalovi, možná se mu rozklepe celé tělo. Na tribuně však bude mít povolený doping. Krásnou snoubenku Denisu!

Sympatická bruneta drží pěsti svému milému v Londýně už od prvního kola a zatím jí to jde skvěle. Veselý postoupil už do osmifinále, čímž vyrovnal svůj nejlepší výsledek na kurtech All England Clubu. Před nedávnem spolu oslavili čtvrté výročí vztahu, který začal v Prostějově.

„Potkali jsme se tam v restauraci, kde Denisa pracovala na brigádě jako číšnice,“ prohlásil Veselý. „Když jsem ji poprvé viděl, věděl jsem, že v ní je něco víc než v jiných dívkách,“ prozradil o tehdejší studentce gymnázia, která byla finalistkou soutěže Miss Beauty.

„Denisa je bezvadná holka, opravdu mě má ráda. Když přijedu domů do Prostějova, o všechno je postaráno. Můžu si vyčistit hlavu. Spoustu věcí za mě zařídí, což je velká pomoc,“ řekl pro iDnes.

A od 176 cm vysoké krásky bude potřebovat helfnout i dnes. Čeká ho totiž super těžká váha Nadal, současný tenisový král a vítěz 17 grandslamových titulů (11x French Open, 3x US Open, 2x Wimbledon, 1x Australian Open). „Když se ho podaří porazit, bude to bomba, když ne, nic se neděje,“ řekl daviscupový reprezentant, který už má na odměnách jistých 4,8 milionu korun!

Český tenista Jiří Veselý a jeho krásná snoubenka Denisa
Český tenista Jiří Veselý a jeho krásná snoubenka Denisa