Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Radek dlouho slavil? Štěpánek s Vaidišovou tajili dceru od pátku!

Autor: Václav Baumann

Na internetu zveřejňují každý zajímavý střípek ze svých životů, tenhle ale čtyři dny tajili! Tenisovým manželům Radku Štěpánkovi (39) a Nicole Vaidišové (29) se dcera Stella narodila už v pátek, fanouškům ale radostnou novinu sdělili až v úterý.

Tu fotky z dovolené, támhle snímek z tenisového zákulisí, jindy zase momentka ze svatby. Když se jim ale narodí dcerka, tak je najednou na jejich sociálních sítích ticho po pěšině! Až v úterý večer se na Instagramu Radka i Nicole objevila fotka, jak je malá drží za prsty.

„Náš svět se přetočil hlavou vzhůru, když jsme poprvé uviděli naši dceru. Zdravá, veselá a s hlavičkou samý vlas je všechno, co bychom si mohli přát, a ještě víc. Vítej na světě, Stello,“ napsali oba šťastní rodiče k fotce.

Proč jim tak trvalo, než se šťastnou novinou pochlubili? „Nebojte, Radek a to až do úterý zapíjel. Brzy y nějakou fotku přidá,“ pověděl včera odpoledne Blesku rodinný přítel Štěpánkových a měl skutečně pravdu.

Půjde na kurt?

„Chtěl bych dát dítěti to, co mi dali moji rodiče. Lásku, péči, byli vždycky se mnou...“ vysnil si »Štěpec«. A plánuje ze Stellinky udělat také tenistku, když to má po rodičích v genech?

„Uvidíme, jak bude na sport nadaná. Ale předpoklady tady určitě jsou!“ usmíval se Radek.

Tenisovému páru Nicole Vaidišové a Radku Štěpánkovi se narodilo dítě, dcera StellaFoto Instagram