iSport.cz
10. července 2018 • 20:10

Vítání i dojemné loučení. Ronalda vyhlíží v Juve, Ramos mluví o historii

Autor: iSport.cz, Adam Procházka
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký přestup Cristiana Ronalda na trase Real Madrid – Juventus je dovršen. K transferu fotbalové superstar se hned vyjádřilo několik jeho nových, ale i bývalých spoluhráčů. Mezi prvními, kteří se k transferu fotbalové legendy vyjádřili, byli Sami Khedira, Paulo Dybala či Sergio Ramos. Reakcí z celého světa logicky dál raketově přibývá.



Přestup CR7 do Juventusu je obrovskou událostí a reagují na něj osobnosti ze všech fotbalových koutů. Jako jeden z prvních se k jeho příchodu do „staré dámy“ vyjádřil nový Ronaldův spoluhráč Sami Khedira, s nímž se potkal dříve právě v Realu Madrid.

„Vítej v Turíně Cristiano! Trávili jsme spolu krásný čas v Realu a už se nemohu dočkat na novou spolupráci s tebou. Dnes je speciální den pro Juventus,“ napsal na svém twitteru. Jako další se z hráčů Juve přidal argentinec Paulo Dybala, který rovněž Ronalda v klubu přivítal.

 

„Tvé góly, tvá čísla a vše, co jsme společně vyhráli, mluví samo za sebe. Získal sis zvláštní místo v historii Realu Madrid. Vždy si tě budeme pamatovat jako „Madridistu.“ Bylo mi potěšením hrát po tvém boku. Přeji ti mnoho úspěchů a štěstí,“ vzkázal Ronaldovi na svém twitteru kapitán Realu Madrid Sergio Ramos .

Za společné dny a výhry je mu vděčný i Toni Kroos. "Stěžejní pro trofeje, které jsme v posledních letech získali!  Opravdový šampión. Bylo potěšení s tebou hrát! Všechno nejlepší, legend," napsal německý záložník z Realu Madrid.

K přesunu držitele pěti Zlatých míčů do „staré dámy" se vyjádřila i řada dalších osobností, a to jak z fotbalového prostředí, tak i mimo něj. „Dostala se ke mě skvělá zpráva. Jsem jako ve snu. Můj nejoblíbenější fotbalista je v Turíně. Nemůžu tomu uvěřit, je to pro mě jeden z nejlepších dnů," napsala anglická fotbalistka Lianne Sandersonová. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud