Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Za rozpad manželství prý může tahle potetovaná kráska: To je Saganova milenka?!

Autor: sjs

Hned, jak cyklista Peter Sagan oznámil, že s manželkou Katarínou se rozchází a chce s ní být pouze v přátelském vztahu, začalo se spekulovat, jestli za tím není jiná žena. Slovenští novináři z deníku Plus Jeden Deň si všimli, že se kolem Tourminátora pohybuje sexy potetovaná kráska Linda Odehová. Je to ona, kdo může za rozchod slavného cyklisty?

Tři roky od velkolepé svatby a je konec. Cyklista Peter Sagan , který momentálně září na Tour de France, ve středu na sociálních sítích oznámil, že se rozchází s manželkou Katarínou, s níž má syna Marlona. Nic se neděje jen tak. Okamžitě se tak začalo mluvit o tom, že za tím musí být jiná žena.

Slovenští novináři si okamžitě vzpomněli, že během Tour de France se v blízkosti Petera Sagana objevila německá fyzioterapeutka Linda Odehová. U týmového vozu stáje Bora-hansgrohe se k Saganovi tiskla a vyfotila se s ním. Potetovaná kráska na sobě měla triko s hlubokým výstřihem a šortky, ze kterých jí vylézaly půlky. Sličná diva ale jakýkoliv milostný vztah popřela.

„S Peterem se známe, ještě když jsme spolupracovali v Tinkoffu. Na Tour de France se s ním vždy ráda potkám. Teď už jsem doma v Německu. Peterův vztah s manželkou je smutný,“ napsala německá fyzioterapeutka ke statusu Sagana o rozpadu manželství. Je mezi nimi ale něco víc, než jen přátelství?

Sagan a Linda v době, kdy oba působili u stáje Tinkoff.
Sagan a Linda v době, kdy oba působili u stáje Tinkoff.