Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kráska z porna, co fandí Vránovi, trpěla: Puk jí roztrhl implantát v prsu!

Autor: kvč

Nejen pro krásu, ale i pro svůj oblíbený tým musí některé dívky trpět. To poznala Mia Khalifa, slavná pornohvězda, která fandí úřadujícím šampionům NHL z Washingtonu, se svěřila, že kvůli incidentu ze zápasu play off musí na operaci se svými umělými ňadry.

Inkriminovaný moment se stal 18. května v průběhu zápasu Washingtonu s Tampou Bay. Mia, která se netají svým obdivem k mladému českému útočníkovi Jakubu Vránovi, se stala cílem zbloudilého puku. A ten ji trefil přímo do její nejznámější chlouby - velkých silikonových prsou.

A nastal problém. „Seděla jsem na tribuně a nikdy by mě nenapadlo, že tam ten puk může přiletět. Jenže potom to přišlo. Trefil mě do hrudi, a já ho přitiskla na tělo. Nechtěla jsem ho pustit, měla jsem pocit, že když ho sundám, poteče všude krev,“ sdělila britskému listu Daily Star.

„Ten puk jsem si vzala domů, je to největší suvenýr, který jako hokejový fanoušek mám," řekla hrdá fanynka Capitals. „Ale moje prso je teď o něco menší," dodala.

Mladou krásku, která se v letech 2014 a 2015 proslavila ve filmech pro dospělé, teď čeká operace jejích silikonových prsou. Bolest si ale nepřipouští. „Už jsem viděla svůj tým několikrát prohrát, a to bolí víc," uznala.