Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Odstrčený, ale šťastný! Nedvěd už v Juve nerozhoduje, užívá si s rodinou

Autor: Petr Maňas

Profesní kariéra mu nejspíš pomalu skomírá, ale to neznamená, že se kaboní na každém kroku. České fotbalové legendě Pavlu Nedvědovi (45) přece dělají radost jeho nejbližší.

Jsou jeho dny v roli viceprezidenta turínského Juventusu sečteny? A opravdu jej z prestižního fleku vyšoupne slavný Francouz Zidane? Tyto spekulace opět nabraly na grádech poté, co měl »Grande Paolo« v diskuzi s fanoušky komentovat možný příchod srbského záložníka Milinkoviče-Saviče z Lazia. „Zeptejte se Paraticiho,“ odsekl Nedvěd a odkázal tak na sportovního ředitele Juve. Nevídané! Vždyť dosud se žádný transfer bez něj neobešel, měl dokonce hlavní slovo.

A italští tifosi okamžitě připomněli, že český šampion chyběl i při oficiální prezentaci hvězdné posily Cristiana Ronalda...

Rodinná pohoda

To ale může být Nedvědovi šumafuk, protože právě teď je šťastný! Jako každé léto vyrazil s rodinkou na své letní sídlo na Floridě a užívá si ji plnými doušky.

„Nejlepší táta na světě, miluji ho celým svým srdcem!“ napsala ke společné koupací fotce jeho sličná dcerka Ivana (21). A Pavlovi je hned nějaký Zidane ukradený.

Pavel Nedvěd a jeho dcera Ivana při koupačce v oceánu na Floridě
Pavel Nedvěd a jeho dcera Ivana při koupačce v oceánu na Floridě

Nedvěd oblékl dres Skalné po třiceti letech. Výkon syna? Moc toho nenaběhal, proto jsme prohráli, smála se legenda
Video se připravuje ...

Klan Nedvědů ozdobil soupisku Skalné. Zahrát si s tátou je vždycky zážitek, hlásí Nedvěd mladší
Video se připravuje ...