Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skandální pařba slovenských fotbalistů? Proti řádění Čechů pořád slabota!

Autor: sjs

Slovensko je v šoku z aféry, kdy mělo sedm fotbalových reprezentantů po sobotní porážce s Čechy (1:2) jít pařit do baru. Údajně tohle byla hlavní příčina, proč rezignoval trenér národního týmu Ján Kozák. Oproti slavným aférám českých fotbalistů je to ale slabý odvar. Připomeňte si, jak ještě v nedávné době řádili Tomáš Ujfaluši a spol.!

2007 – Prostitutky na hotelu Praha

Po prohraném zápase s Německem v Praze na Letné se tým vrátil do svého útočiště v hotelu Praha. Nad ránem tam parta v čele s Tomášem Ujfalušim slavila jeho narozeniny. Na pokoji měli kromě alkoholu i skupinku prostitutek. Za divoký večírek během reprezentačního srazu dostal celý tým pokutu milion korun. To kněžky lásky dostaly kromě několika tisíc i reprezentační mikiny.

Tomáš Ujfaluši se stal aktérem reprezentační aféra, která vypukla po jeho narozeninovém večírku v hotelu Praha
Tomáš Ujfaluši se stal aktérem reprezentační aféra, která vypukla po jeho narozeninovém večírku v hotelu Praha

2008 – Rvačka ve známém baru

Vypadli na EURO ve skupině po prohře s Tureckem, ale přesto měli asi co zapíjet. Čtveřice reprezentantů Martin Fenin, Radoslav Kováč, Tomáš Ujfaluši a Milan Baroš vyrazili do baru Kozička v centru Prahy. Divoce popíjeli a opilý Fenin pak brutálně zmlátil člověka, kterému chtěl přebrat přítelkyni.  

2009 – Pařba po prohře se Slováky

Byl to zrovna aprílový den. O vtip ale nešlo. Po domácí porážce se Slováky v kvalifikaci na MS se skupina reprezentantů opět v čele s Tomášem Ujfalušim sešla v hospodě v centru Prahy, kde divoce popíjeli a močili i venku na ulici. Navíc jim společnost dělalo několik slečen, které rozhodně nebyly jejich partnerky. Ujfaluši tehdy kvůli aféře ukončil reprezentační kariéru.