Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slovenský hokejista k bouři kvůli odhalení české přítelkyně: Trochu sebevědomí, chlapci

Autor: sjs

Ke čtvrtečnímu svátku dostal slovenský hokejista Lukáš Kozák sexy dárek. Ve vaně si užíval radovánky se svou českou přítelkyní modelkou Nelou Slovákovou. Blonďatou prsatici si vyfotil ve vodě nahou a snímek dal na Instagram. Odvážnou fotkou rozpoutal bouři!

Jsou spolu jen pár měsíců a prožívají období největší lásky a taky erotiky. Lukáš Kozák hrající slovenskou extraligu za HK Poprad se rád chlubí krásnou českou modelkou. Poslední snímek, kdy se na něj nahá Slováková špulí zadek je toho důkazem.

„Krásný 18. řijen všem Lukášům. Ne, nevadí mi tyto jemné a krásné fotky, navíc když vím, kdo má doma tento krásný zadeček. Trošku sebevědomí chlapci a všichni méně úzkoprsosti,“ vzkázal Lukáš Kozák škarohlídům, kteří ho chtěli za fotku na Instagramu kritizovat.

„Luky a svého ko*ota si tam už nevyfotil? Co jsi úzkoprsý. Trošku sebevědomí, chlapče,“ odpověděl hokejistovi uživatel s přezdívkou Mirec 821. K eroticky laděnému snímku se vyjádřila i sama modelka. 

„Ve světě je plný Instagram podobných příspěvků, které si ukládáme, inspirujeme se a podobné fotky s přítelem chceme mít. Pokud si však někdo na podobnou fotku troufne, Česko-Slovensko se může zbláznit. No, a pokud je to Slovákova, je to doslova národní povstání.“

Slováková obšťastňovala ve vaně hokejistu Slováka
Slováková obšťastňovala ve vaně hokejistu Slováka