Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka Dočkala se dočkala! Útěk z prokleté Číny zpět do Sparty

Autor: nem

Vysvobození z pasti u Žluté řeky! Kamila, okouzlující manželka Bořka Dočkala (30), se dočkala. Sparta vykupuje jejího muže z klubu Che-nan Ťien-jie.

Skvělá zpráva pro rodinu českého záložníka. „Kluby jsou domluveny, Bořek v nejbližších dnech odletí do Číny ukončit kontrakt,“ oznámila agentura Sport Invest, která kapitána nároďáku Dočkala zastupuje. Tohle musí znít Kamile jako rajská hudba. Jako evergreen od Lucie: „Už se nechcem nikdy vracet tam, kde nám bylo mizerně.“

Ovšem i jako parafráze šlágru Richarda Müllera : „Prachy jsou krásná věc, ale štěstí si za ně nekoupíš.“ Bořek měl v komunistické říši středu smlouvu na gigantickou měsíční gáži 6,7 milionu korun, ale jeho rodina trpěla.

„Občas bych chtěla umět vrátit některá životní rozhodnutí a mít tu volbu znova. A nikdy do té zatracené země nevkročit,“ proklela Čínu Kamila už dříve. (Vzkaz Dočkalovy manželky: Už nám tady hrabe. Více čtěte ZDE>>>)

Neměla kámošky na poklábosení u kávy. Hatmatilka jí tamní řeč a představa, že by měla synka Samuela (5) svěřit tamním lékařům, ji přiváděla k zoufalství. Přivítala hostování v Philadelphii, ale ani v Pensylvánii za velkou louží to nebylo ono.

Táhlo ji to domů a teď, po dvouletém bezcílném putování světem, se jí konečně vrátí úsměv spokojené mladé ženy a dvojnásobné mamky.

Bořek Dočkal s partnerkou
Bořek Dočkal s partnerkou

Témata:  rodinaDočkalspartaČínaVIPsport