Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na tohle tělo ulovila dva slavné fotbalisty! Sexy modelka šla donaha

Autor: pv

Dva muži jejího života byli slavní fotbalisté. Německá modelka s tureckým původem Sabia měla za manžela nizozemského fotbalistu Khalida Boulahrouze s nímž zplodila tři děti a později i jeho slavnějšího reprezentačního kolegu Rafaela van der Vaarta, kterého odloudila své kamarádce. Nyní se Sabia svlékla pro pánský magazín.

Koncem března bude Sabii jedenačtyřicet let, ale stále je sexy. Neváhala tedy, když dostala nabídku, vyfotit se pro německou edici pánského časopisu Playboy. Svou dokonalou postavu odhalila před fotografkou na luxusním hotelovém pokoji v Paříži, který měl výhled přímo na Eiffelovu věž.

Sabia se nestyděla pózovat pro Playboy
Sabia se nestyděla pózovat pro Playboy

„Doma jsem v Německu, ale tady to miluji,“ vysvětlila Sabia, proč se chtěla fotit právě v hlavním městě Francie. Kromě studu odhodila i podprsenku a ukázala své vnady v celé kráse. Vůbec se neobává toho, že by erotické snímky vyvolaly pohoršení, když má modelka kořeny ve velice konzervativním Turecku.

„Věřím, že mi to někdo bude vyčítat. Ale já jsem se narodila a vyrostla v Německu, které mě ovlivnilo. Cítila jsem se dobře, když jsem se svlékla,“ řekla Sabia, která hledá u muže hlavně smysl pro humor a upřímnost.