Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Král promluvil o své křehké blondýnce: Překvapila ho chlapskou zálibou!

Autor: nem

Kluk, který v jednadvaceti nemá do kapsy hluboko, kope za nároďák a líbá ho blonďatá kočka jako ze žurnálu. „Čutálistickej frajírek, co měl kliku,“ ušklíbnou se škarohlídi. Ne! Tohle je Alex Král!

Přestup z  Teplic do Slavie za 30 milionů korun. Úžasná cesta do čtvrtfinále Evropské ligy přes Sevillu a proti Chelsea. Nominace do áčkového výběru rodné země proti Anglii a  Brazílii. A k tomu obletování rozkošnými ženami. To je sakra porce slávy!

Z leckterého jinocha by se stal namistrovaný fracek, jenže sympaťák každým coulem, který slyší na rady mentálního kouče a sám si nakládá v tréninku dávky navíc, v sobě má fotbalovou vášeň i  nevšední pokoru.

„Zažívám jedno z  nejlepších období. Čekají nás krásné zápasy a  je skvělé, že jsem dostal důvěru v reprezentaci. Je to pro mě obrovská pocta a budu se v ní chtít udržet,“ pronesl v ještě nezpoceném Král.

Z  každého jeho slova je cítit, že ho pánbůh na rozumu neobral o  to, co mu dal do nohou. Má to v  hlavě rozdané na durcha a v očích a v srdci na lásku. Ke slečně Markétě a k mamce Lubici.

„Chodili jsme spolu už na střední škole a  teď to přešlo ve vztah. Jsme spolu půl roku, je to čerstvé a  společných zálib máme spoustu. Oba máme rádi auta, což je u ženy možná překvapivá věc, kterou na ní mám rád,“ pověděl Alex Blesku k Markétce, která dává na sociální síť snímky s motorovou čtyřkolkou, s koněm i z pláže na Maledivách.

„Jezdila závodně parkur, ale nefotí pro žádnou agenturu. Je moc hezká, že jo? Ty fotky dělali táta s bráchou, jsou z  rodinné dovolené,“ culil se Alex.

Stejně mu zacukalo v koutcích úst, když hovořil o mamince. V pětačtyřiceti letech má figuru, o níž by se popraly »dvacítky«. „Mamka je zdravotní sestra a cvičí, když má čas po práci. Má to ráda, je to její způsob odreagování a očividně jí to prospívá,“ usmál se šikovný středopolař sešívaných i reprezentace.

Alex Král je po uši zamilovaný do krásné Markétky
Alex Král je po uši zamilovaný do krásné Markétky