Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kdo z nich je Luiz? Fotka Krále s hvězdou Chelsea zmátla i Neymara

Autor: tma

Další zápas Slavie s Chelsea v Evropské lize (3:4), další fotka Alexe Krále a Davida Luize, fotbalových dvojčat. Tentokrát si proti sobě dokonce zahráli. Po utkání byl hráč Slavie pozván do šatny londýnského celku, kde pro něj vznikla památka na celý život. Na sociálních sítích se fotografie stala opět velkým hitem. „Ten kluk vypadá jako David Luiz víc než sám David Luiz,“ napsal jeden z reagujících. A s komentářem přispěchal také Neymar.

Minulý týden se potkali jen v útrobách Edenu, teď se střetli přímo na hřišti svatostánku Stamford Bridge. Každopádně, v obou případech vznikla památná fotka Davida Luize, hvězdy Chelsea, a slávistického mladíka Alexe Krále. „Uvidíme se brzy, bráško,“ napsal na Instagram k příspěvku stoper „Blues“ po úvodním zápase.

Brzy se viděli a znovu se fotili, tentokrát s vyměněnými dresy. Po čtvrtečním duelu v Anglii přidal kudrnatý záložník pražského celku fotografii přímo ze šatny Chelsea na svůj twitterový účet. „Dobrý zápas. Pokračuj, hodně štěstí, brácho,“ poznamenal Král. Stejnou fotku pak sdílel i jednatřicetiletý Luiz. „Bylo úžasné tě potkat, můj příteli. Bůh ti žehnej a určitě jsi na výborné cestě k tomu, abys byl skvělý hráč,“ komentoval jedinečné setkání Brazilec.

Po zápase Slavie na Chelsea vznikla přímo v šatně londýnského týmu fotka Alexe Krála a Davida Luize
Po zápase Slavie na Chelsea vznikla přímo v šatně londýnského týmu fotka Alexe Krála a Davida Luize

Stejně jako před týdnem i nyní zveřejněný příspěvek zapříčinil sprchu reakcí. „Kdo je ten opravdový David Luiz?“ zněla jedna z nich. A v podobném duchu se nesly i ostatní komentáře. Některé směřovaly k ještě většímu extrému. „Ten kluk vypadá jako David Luiz víc než sám David Luiz.“

A jedinečný snímek neunikl ani spoluhráči Luize z reprezentace Neymarovi. „Jsem zmatený,“ podotkl s nadsázkou šikula hrající za PSG.

Přímá konfrontace Luize a Krále nabídla skvělou podívanou. Ačkoliv to po prvním poločase se sešívanými nevypadalo dobře, protože v něm dostali čtyři góly, nakonec zadělávali na drama – v Londýně padli po dvou trefách Ševčíka a jednom příspěvku Součka 3:4.

Magická děkovačka Slavie po heroické prohře! Sedli si i pořadatelé
Video se připravuje ...

S takovým protivníkem jako Slavia jsem se ještě nesetkal, divil se Sarri
Video se připravuje ...

Giroud obdivoval naše fanoušky i naši fyzičku, usmíval se kapitán Souček
Video se připravuje ...