Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Manželka fotbalové legendy Kollera v titěrných bikinách: Rozvod jí sluší!

Autor: vba

Manželství jim po dlouhých 15 letech krachlo, Hedviku Kollerovou (41) to ale evidentně až tolik netrápí. Stále ještě žena Jana Kollera (47) řádila v kuchyni!

Nejlepší střelec fotbalové reprezentace v  její historii odjel s legendami Borussie Dortmund (kde pět sezon válel) na charitativní mač do Hongkongu, a  tak Heduš měla pré. V monacké vile kousek za Monte Carlem, kterou si před lety s »Dinem« pořídili, to rozjela po boku vlastní ségry!

„Sestry v  akci!“ chlubila se Hedvika na Instagramu, když oděna jen do titěrných bikin tancovala v kuchyni a vyplazovala u toho jazyk. „V plavkách i doma,“ radovala se, nakonec ze sourozeneckého dovádění opravdu něco vzniklo – krásný čokoládový dort! „To jsem pekl s  láskou,“ culila se ďáblice, s níž má Koller dvě dcery – Hedviku (15) a Kateřinu (10).

Laskavého dvoumetrového obra však už Hedvičin úsměv nezajímá, sám si totiž našel tajemnou černovlásku, s níž se fanouškům pochlubil na nedávném hokejovém šampionátu v Bratislavě.

„S Hedvikou jsme si už dlouho nerozuměli. Rozvod je ve finální fázi, všechno včetně majetku máme vyřešené a čekáme jen na rozhodnutí soudu,“ pověděl nedávno Blesku. 

Hedvika Kollerová si se sestrou v kuchyni pořádně zapařily
Hedvika Kollerová si se sestrou v kuchyni pořádně zapařily