Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Legenda Fury před velkým návratem: Němcovi zlomím čelist! A pak hurá do Prahy!

Autor: pet

Věří si a čiší to z něj na všechny strany. Boxer Tyson Fury (30) vyzve v noci ze soboty na neděli (2:00) v Las Vegas Němce Toma Schwarze (25), jemuž slibuje nakládačku.

Ostrými slovy soupeře nešetří a prorokuje, že v bitvě neporažených boxerů se bude radovat on. „Udělal dobře, že se chopil šance se mnou bojovat a jako světová dvojka mi chce nakopat zadek. Ale ve skutečnosti se chystám ho sejmout,“ hlásí sebevědomý Fury . „Bohužel pro něj mu zlomím čelist i žebra a nechám ho v Las Vegas!“ burcujebritská mlátička.

VEČER S LEGENDOU

Chcete zažít večer s boxerskou legendou Tysonem Furym? Lístky na jeho vystoupení 20. června v pražském klubu SaSaZu můžete zakoupit na www.championtour.eu. Ceny vstupenek začínají na 1490 Kč, ale kdo chce sedět v prvních řadách, a navrch se s boxerem vyfotit, zaplatí 7490 korun.

Ve městě hazardu a neřestí už dokonce plánuje velkolepý večírek, kde chce triumf oslavit.

Bývalý držitel pásu všech tří velkých boxerských organizací už sice dokázal mnohé včetně výhry nad legendárním Vladimirem Kličkem , přesto jej proti Schwarzovi čeká jedna nová výzva. V epicentru zápasů bojových sportů Las Vegas se totiž představí poprvé.„Po zápase půjdeme na párty a všechny drinky budou na »Gypsy Kinga«,“ zve.

„Jako malý kluk jsem řekl, že sem nikdy nepojedu, dokud tu nebudu boxovat. Celá rodina na to čekala stovky let a já konečně přijel,“ velí zápasník, který pochází z klanu irských kočovníků. Jeho předci se prali v dolech, lomech, hospodách, na ulici, na střechách i v suterénech. Ale nikdy v ringu ve Vegas.

Až doteď.

Tyson Fury se připravuje na zápas s neporaženým Němcem Tomem Schwarzem
Tyson Fury se připravuje na zápas s neporaženým Němcem Tomem Schwarzem