Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nezadaný Jágr v Las Vegas! Krouží kolem sexy zpěvačky Lady Gaga

Autor: sjs

Studený zimák na Kladně vyměnil za rozpálenou poušť v Nevadě. Hokejista Jaromír Jágr (47) je pracovně ve městě hříchu v Las Vegas. Co tam přesně dělá a kdo mu padl do oka?

Za pár dní stihne mraky povinností. Jágr odjel na druhý konec světa kvůli zelené kartě. „Prostě tam musím,“ řekl slavný hokejista. Kromě vyřizování dokumentů stihl ještě pracovat.  Fanouškům se podepisoval během představní nových výherních automatů, které nesou jeho jméno.

Lady Gaga ráda vzbuzuje pozornost
Lady Gaga ráda vzbuzuje pozornost

„Už mám i svůj automat. Všichni na něm můžou vyhrát. Zatím se mi líbí, když na něm nemusím hrát já,“ vtipkoval na Instagramu. Navíc se synovcem Jiřím Kallou a promotérem Petrem Větrovským natáčel v Las Vegas i klip. Trio showmanů si pobyt v turistickém ráji užívá a fanoušky zásobují fotkami a videi na sociálních sítích.

„Víš co je nejsmutnější na tom všem, že Lady Gaga je u bazénu a my jdeme na tuhle show,“ sdělil kumpánům stále nezadaný Jágr, když mířil právě na představení nových herních automatů. A proč zrovna zmínil slavnou zpěvačku? Lady Gaga má nyní právě ve Vegas koncertní šňůru jen kousek od slavného hotelu MGM Grand, kde bydlí Jágr se svou družinou.

„Na nás u bazénu počká,“ odpověděl Větrovský českému hokejistovi. Ten měl však jiný názor. „Na nás určitě ne,“ smál se Jágr, který už se pomalu začíná balit. Z Nevady zamíří zase směr Kladno. Vždyť už v neděli bude bojovat s Rytíři o další extraligové body.