Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prsatý skandál. Nestydy na tribuně vyhrnuly trička! Na koho vybalily svoje trojky?

Autor: pv

A mají po baseballu. Modelky Julia Roseová a Lauren Summerová ukázaly světu svoje obnažené vnady. Na tom by nebylo nic tak pobuřujícího, kdyby tak neučinily během Světové série MLB.

Finále nejlepší a nejsledovanější ligy mezi Washingtonem a Houstonem poznamenal hanbatý skandál.

Hostující nadhazovač Gerrit Cole se v pátém utkání sledované série mezi domácím Washingtonem a Houstonem právě chystal k nadhozu, když ho na tribuně začaly rozptylovat dvě vyvinuté rošťandy Julia a Lauren.

Když se dvě sexy instagramové hvězdičky na Colea zpoza sítě prsily, on jen cudně klopil zrak. Obličej si zakryl kšiltovkou. A takhle to bylo několikrát dokola. Houston i přes nestydaté provokatérky vyhrál 7:1 a je výhru od celkového trimfu.

U něho ale určitě nebudou obě nahotinky. Od vedení MLB totiž dostaly psaní, ve kterém stojí, že mají na neurčito zákaz vstupu na všechna utkání. Hrubě porušily kodex slušeného fanouška. Lítost ale od obou nezbednic neočekávejte!

„Věděly jsme, že dostaneme zákaz. Dělaly jsme to pro dobrou věc,“ tvrdila Roseová. Údajně chtěly upozornit na nedostatek financí u některých žen, jež bojují s rakovinou prsu.

Ňadry chtěly modelky rozhodit nadhazovače
Ňadry chtěly modelky rozhodit nadhazovače

Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
Video se připravuje ...